jDedry Fabrication SPRL/BVBA

In 1990 besloot Dedry, van huis uit een houtbewerkings- en timmerbedrijf uit Eben-Emael in de Belgische province Luik, zich te specialiseren in het maken van houten kistjes en dozen voor verpakkingsdoeleinden.

Dat was het begin van jDedry Fabrication. Met tientallen jaren ervaring in het houtbewerkings- en timmerbedrijf en een zin voor perfectie en hoogstaande producten begon jDedry Fabrication zijn nieuw specialisme – promotionele en industriële verpakkingen – met onmiskenbare troeven: precisiewerk, kwaliteitsbewustzijn en prachtige afwerkingen, die voor dit soort verpakkingen tot dan toe eerder een uitzondering dan de regel waren.

Met een creatieve R&D-afdeling, een doorgedreven mechanisering en automatisering en een constante zorg voor het fabricageproces is jDedry Fabrication een niet weg te denken naam in de verpakkingssector, ondermeer vanwege zijn alom gewaardeerd programma houten dozen en kistjes. jDedry Fabrication heeft dan ook veel klanten bij wijn- en drankimporteurs, reclamebureaus die nieuwe concepten verkennen en bedrijven die op zoek zijn naar originele cadeauverpakkingen voor hun relatiegeschenken.

Niet lang geleden heeft jDedry Fabrication ook een afdeling industriële technische verpakkingen opgestart.

jDedry Fabrication is een moderne KMO met een personeelsbestand van 8 voltijdsequivalenten.

Zie ook: Toegangsplan.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor informatie of een bestek.

Deze website gebruikt systeem cookies om de werking van de website te optimaliseren. De website maakt geen gebruik van Analytics cookies. Meer informatie - Instellingen

X